Forløb: Heldig konkurrencevinder

Jeg udskrev en konkurrence på Facebook. Vinderen af denne konkurrence havde mulighed for at få 3 GRATIS behandlinger hos mig. Vinderen blev en kvinde, som jeg intet kendskab havde til, ud over at hun levede op til kravene og i øvrigt er FB-ven med min kone Charlotte Koch Svensen.
Nu har hun så fået de 3 behandlinger og jeg har fået lov til at fortælle lidt om forløbet.
Kvinden er 61 år og har haft et noget kompliceret forhold til det etablerede sundhedssystem (sygehuse). Hun blev opereret i højre skulder i 1987!!! og det gik mildest talt ikke ret godt. Siden da har hun haft mere eller mindre ondt i arm og skulder, og har ved flere lejligheder gjort lægerne opmærksomme på at der måtte være noget galt, men er altid blevet afvist og fået at vide at alt var i orden.


Ved første behandling kan hun ca. løfte højre arm til vandret uden at bruge venstre som hjælper. Der er føleforstyrrelser i flere fingre, næsten ingen kræfter i hånd og fingre, og den er altid kold. Derudover ingen følelse i huden fra ca. 10 cm over albuen til ca. 10 cm under albuen.
Jeg behandler som altid alle zoner på fødderne – de fleste er pænt ømme samt alle terminalpunkter på meridianerne i såvel arme som ben. Derefter bruger jeg min Powerlaser på skulderen og på det stykke af armen uden følelse i huden.


Da behandlingen er færdig udbryder kvinden spontant: “Eeej hold da op – der er helt nyt liv i min arm”.


2. behandling forløber på næsten samme måde – ud over kvinden gør det helt klart for mig, at hun absolut vil fortsætte behandlingerne her hos mig efterfølgende.
Så holdt jeg 14 dages ferie og 3. behandling blev så først i indeværende uge. Kvinden er stadig øm på mange zoner på fødderne men midt under behandlingen bøjer hun sig frem, klapper mig på hånden og siger: “Eeej ved du hvad, jeg kan igen holde på og styre min hæklenål – det har jeg godtnok ikke kunnet længe – og det er din skyld.”
“Og det er også din skyld at jeg sover bedre de første nætter efter behandlingerne, og at jeg har mindre væskeophobning i mine ben.”


Da behandlingen er færdig er hendes normalt kolde højre hånd rigtigt, rigtigt dejlig varm.
Nå jeg fortæller historien her, er det fordi: jeg er glad og pavestolt af at have lært et håndværk og fået et stykke værktøj (Powerlaser), som i den grad er i stand til at gøre en forskel for andre mennesker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.