Laserterapi

Jeg tilbyder laserterapi

Laserterapi er koncentreret energi til den naturlige heling. Laserlyset trænger dybt ind i vævet til den enkelte celle. Cellerne udnytter energien fra laserlyset og sætter derved gang i kroppens egen evne til at naturlig reparation. Derved forstærkes helingsprocessen og immunforsvaret styrkes.

Laserterapi understøtter kroppens egne funktioner og får dem til at ske langt hurtigere. Anvendes i mange tilfælde sammen med andre behandlinger, såsom fysioterapi, akupunktur, zoneterapi, massage.

Resultater med laserterapi:

  • Forstuvning kan hele fuldstændig op på 6 – 8 dage ved behandling hver dag
  • Forkølelsessår kan forsvinde på 2 – 3 dage ved behandling hver dag
  • Tennisalbue kan kureres på 4 – 5 behandlinger
  • Musearm kan kureres på 4 – 5 behandlinger
  • Skinnebenssår kan hele op på 2 – 3 uger
  • Gigtsmerter kan lindres betydeligt

Laserterapi kan meget hurtigt opløse store blodsamlinger samt hele ar op – også gamle ar og arvæv.

Behandlingstiden er selvfølgelig individuel fra klient til klient. Ved akutte skader kan man i nogle tilfælde reducere behandlingstiden med op til 75 %.

Laserbehandlingen er fuldstændig smertefri og helt uden bivirkninger.

Wellness-ZONE Nordfyns lasere er dansk designet og produceret af firmaet www.PowerMedic.dk, og de er godkendte som medicinsk udstyr med dokumenteret virkning.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om, hvordan jeg muligvis kan afhjælpe de fysiske og/eller psykiske udfordringer, du bøvler med.

Kontakt mig i dag